IUBESC ROMÂNIA, ediţia specială de Paşti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:14

În ajunul Sărbătorii Pascale, sâmbătă 3 aprilie de la ora 21.00, Kanal D oferă telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii "Iubesc Romania”, în care prezentatoarea Anca Turcasiu şi-a invitat prietenii pentru a crea o atmosferă relaxată şi falimilara.

Lupta din platou, pentru a-şi demostra patriotismul, se va duce între Aurel Tamaş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Claudiu Bleont, Brianna Caradja şi Mădălina Manole conduşi de către căpitanii Maria Carneci şi Alin Oprea.

Dacă la proba de tradiţii de Paşti şi port popular cele două echipe nu ar trebui să-şi facă griji, producătorii au pregătit pentru partea practică un adevărat test de anduranţă şi îndemânare. Punctul culminat al emisiunii va fi prezentarea celui mai mare ou încondeiat din lume, omologat de cartea recordurilor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Nu rataţi emisiunea IUBESC ROMÂNIA, sâmbătă, 3 aprilie de la ora 21.00,

unde distracţia pur românească, voia bună şi tradiţia sunt nelipsite, la Kanal D.

 

Taguri: