Prima eliminare

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:19

Sinucigaşa părăseşte reality show-ul "Închisoarea Păcătoşilor".

Au început eliminările în reality show-ul „Închisoarea Păcătoşilor”! Un concurent este propus de cei opt păcătoşi, iar altul de echipa de specialiştii a emisiunii, condusă de dr. Cristian Andrei.

Deşi majoritatea condurentilor l-au votat pe Marius, Jucătorul, pentru a părăsi reality show-ul, echipa de specialişti a fost de altă părere. De-a lungul interacţiunilor cu Sinucigaşa, specialiştii au observat că ea nu intenţionează cu adevărat să se sinucidă, reacţiile ei fiind mai mult demonstrative.



Dr. Cristian Andrei consideră că stările emoţionale ale Sinucigaşei necesită o examinare mai elaborată. Suportul pe care ea îl va primi nu va fi în cadrul emisiunii „Închisoarea păcătoşilor”. Natalia are nevoie de alt mediu pentru a se reface. Prin urmare, primul concurent eliminat din „Închisoarea păcătoşilor” este Sinucigaşa.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: