Răzvan Popescu îi pune pe jar pe clarvăzători

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:22

Urmăreşte Clarvăzătorii în fiecare joi de la 21:00!

Prezenţa lui Răzvan Popescu în emisiunea Clarvăzătorii este perfect justificată! El nu a venit pentru a destinde atmosfera, deşi mulţi dintre concurenţi au căzut pradă umorului său fin şi ascuţit, ci pentru a face parte din experimentul nostru.

Răzvan se află în Sinaia, mai precis Castelul Peleş. Concurenţii se află la 150 km depărtare, mai exact Bucureşti. Ei vor trebui să îl localizeze pe Răzvan Popescu. Tot ce au la dispoziţie pentru a duce la bun sfârşit acest test este o hartă, un telefon, numele, prenumele, precum şi data de naştere a lui Răzvan.

La rândul său, Răzvan a străbătut o distanţă considerabilă pentru a participa la acest experiment. În ciuda drumului, el este hotărât să participe, pus pe şotii ca întotdeauna.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din cei 7 concurenţi rămaşi, unii nu au reuşit, alţii au fost foarte aproape de adevăr.

Un singur candidat, Mircea Iorga, a reuşit să descrie cu exactitate locul în care se afla vedeta radio, precum şi traseul parcurs de aceasta.
 

 

Taguri: