Michael Jackson cere iertare fanilor pentru ca a închis ochii înainte de vreme

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:27

Nu rataţi emisiunea Clarvăzătorii, din 8 octombrie, în fiecare joi de la ora 20:30, numai la Kanal D!

Una dintre concurentele care se întrec în lupta pentru titlul de cel mai bun clarvăzător al României, în show-ul Clarvăzătorii, ce va avea premiera, joi, 8 octombrie, de la ora 20:30 la Kanal D, afirmă că poate lua legătura cu spiritele celebrităţilor.

Ninei, parapsiholog profesionist, i s-a oferit de către echipa de producţie un medalion cu chipul regelui muzicii pop, Michael Jackson, iar aceasta a avut nevoie de doar câteva secunde pentru a lua legătura cu el.

După ce a intrat în transă, concurenta a primit următorul mesaj:

“Aş avea atâtea să vă spun... Eu am fost supus unui regim “terapeutic” pentru slăbire, pentru a redeveni ceea ce fusesem în urmă cu 10-15 ani. Dar trupul meu era deja obosit de bătrâneţe, de foarte multe tratamente. Eu îmi cer iertare de la omenire pentru că am închis ochii înainte de vreme. Aşa să ştiţi dragii mei! Trebuie să recunosc că mie mi-au fost foarte dragi copiii şi că niciodată în viaţa mea nu am făcut lucruri interzise cu prietenii mei.

Eu niciodată nu am abuzat de un copil. Am fost şantajat de părinţii unor copii care doreau să se îmbogăţească, aşa cum a dorit şi tatăl meu să se îmbogăţească, de pe seama mea”- acesta este mesajul pe care concurenta susţine că l-a primit de la regele muzicii pop, Michael Jackson.

Ea a mai susţinut că a luat legătura şi cu spiritul lui Adolf Hitler care şi-a cerut iertare de la cei pe care i-a ucis, iar acum, acest spirit se pregăteşte pentru reîncarnare.

Tot parapsihologul Nina a afirmat că Adolf Hitler i-a spus că cel care va fi urmaşul spiritual al lui, va fi un om sărac şi foarte bolnav.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kanal D aduce de joi, 8 octombrie, “Clarvăzătorii”, cel mai neobişnuit show din România, al cărei moderator este actorul

Marius Chivu. Magicieni, ghicitori, vizionari, clarvizionari, oameni speciali cu nume diferite, dar şi vedete autohtone vor face din emisiunea Clarvăzătorii, o emisiune unică în România!

 

 

Taguri: