Marius Chivu a slăbit 5 kilograme la filmările emisiunii Clarvăzătorii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:30

Urmăriţi emisiunea CLARVĂZĂTORII, în fiecare joi, din 8 octombrie, numai la Kanal D!

Prezentatorul emisiunii Clarvăzătorii, actorul Marius Chivu, a slăbit 5 kilograme de când au început filmările pentru emisiunea ce va avea debutul la Kanal D din 8 octombrie.

Ocupat şase zile pe săptămână şi aproape douăsprezece ore pe zi cu filmările pentru noul reality-show de la Kanal D, Marius împreună cu echipa de producţie a avut un program extrem de solicitant. Toate acestea au contribuit la cura de slăbire pe care Marius Chivu a început-o în urmă cu 2 săptămâni.

“Îmi propusesem să slăbesc câteva kilograme şi se pare că am primit ajutor şi din partea echipei de producţie, care intensifică ritmul de muncă” – spune zâmbind, Marius.

“Clarvăzătorii” este un reality show în care 8 concurenţi ce pretind că au puteri supranaturale se întrec pentru a-şi demonstra abilităţile şi pentru titlul de “cel mai bun clarvăzător al României”.

Teste neobişnuite, locaţii de filmare cu încărcătură istorică

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea

va cuprinde probe cu tentă istorică, poveşti ale oamenilor obişnuiţi, evenimente din trecut, care vor supune testării abilităţile extrasenzoriale de care dispun concurenţii în aflarea faptelor deja întâmplate. Locaţii de filmare precum Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi, Hotelul Capşa, Palatul Ştirbei din Buftea sunt o parte din ingredientele care asigură calitatea reality-show-ului Clarvăzătorii.

Şi pentru ca totul să iasă ca la carte, clarvăzătorii vor fi evaluaţi de un juriu de experţi precum marele iluzionist Leonard Iosefini, psihologul Carmen Bârlan şi detectivul Mihai Untaru.

“Cei 8 concurenţi sunt foarte uniţi şi nu văd participarea la emisiune ca pe o competiţie. Ei se dedică în întregime probelor, testelor la care sunt supuşi şi sunt sigur că vor cuceri publicul cu înzestrările lor neobişnuite. Nu s-a făcut rabat de la nimic din formatul original al emisiunii. Eu, echipa şi concurenţii suntem un întreg, implicarea este totală şi sunt sigur că emisiunea Clarvăzătorii va fi un produs de foarte bună calitate” – a mărturisit Marius Chivu.


 

 

Taguri: