Admitere la grădiniţă

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:41

Familia lui Paul vrea să afle dacă fetele iubesc copiii

Bunica şi mătuşa lui Paul, băiatul nostru de însurătoare din această săptămână, sunt curioase să afle cum se descurcă fetele cu copiii, mai ales că nepotul Paul adoră micuţii. Aşa că le-au pregătit fetelor un examne de admitere...la grădiniţă.

Bucuroase că au scăpat de cai şi curăţat grajdurile, domnişoarele au respirat uşurate. Însă, a avea grijă de mulţi copii preşcolari nu e o treabă uşoară. Roxana a încercat să fie pe placul micuţilor, acceptând să fie joace „baba –oarba”, un joc periculos pentru copiii de vârstă mai mică fiindcă se pot răni cu uşurinţă.

Nicoleta a pierdut de tot controlul asupra lor, iar Ionela a reprezentat revelaţia mătuşii şi bunicii lui Paul, fiind singura care a reuşit să-i mai potolească.

Drept urmare, Paul a felicitat-o pe Ionela atunci când a aflat rezultatul la sfârşitul probei. Situaţia se poate schimba oricând, însă, căci în această seară de la 19:45 noi teste le aşteaptă pe fete. Nu pierdeţi nici ediţia de sâmbătă seara începând cu 20:30 când Paul va comunica cu care din fete alege să rămână!
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: