Viaţa la ţară, un calvar pentru domnişoarele cochete

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:43

Robert îi prezintă bunicului candidatele la inima sa

Iniţiativa lui Robert de a le prezenta pe Miranda, Nicoleta şi Alina bunicului său nu a avut deloc succes deoarece gospodăria de la ţară nu e pe gustul multor tinere, majoritatea fiind crescute la oraş. Responsabilitatea îngrijirii animalelor, a grădinii dar şi a unei gospodării nu tocmai modernă le-a dat bătăi de cap fetelor.

Deşi bucuroasă de oaspeţi, viitoarea soacră nu le-a scutit de la treabă. Fiecare fată a avut câte o sarcină de îndeplinit în gospodăria bunicului.

Miranda trebuia să facă curat în coteţul găinilor, Nicoletei îi revenea îngrijirea grădinii, iar Alinei spălatul rufelor în copaie cu apă rece de izvor.

Liniştea bucolică şi frumuseţea peisajului rural au fost tulburate, însă, de eternul conflict soacră- nurori, mama lui Robert fiind şi de data aceasta nemulţumită de fete.

Nu rata continuarea poveştii în această seară începând cu orele 19:45 dar şi sâmbătă de la 20:30 când Roberta va comunica familiei, dar şi fetelor, cine va fi aleasa inimii lui!
 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.