Cu un palmares de 3 nominalizări la Globul de Aur şi câştigător al premiului Emmy, serialul produs de ABC Studios, sub bagheta regizorului şi scenaristului Bill Lawrence, Stagiarii este unul dintre puţinele seriale TV care au primit recenzii foarte bune din partea criticilor de film.
Stagiarii este o dramă-comedie americană marca Disney, care parodiază Camera de Gardă şi relaţiile din Sacred Heart Hospital. Producţia prezintă un nou aspect asupra vieţii din spatele celor care se luptă pentru a salva pacienţii, în centrul acţiunii aflându-se un grup de interni, proaspeţi absolvenţi ai facultăţii de medicină.
Dr. John Dorian (Zach Braff) şi-a terminat stagiatura şi se pregăteşte pentru prima zi ca medic specialist. În fiecare zi, însă, află că mai are multe de învăţat.
Serialul oferă combinaţia perfectă între comedie şi viaţa de medic, ecranizată perfect de extraordinarul joc al actorilor.

Îi vei putea urmări pe Zach Braff, Sarah Chalke, Donald Faison, Ken Jenkins, Judy Reyes dar şi pe invitaţii speciali ai serialului Brendan Fraser (seria “The Mummy”, “Journey to the Center of the Earth”), Sam Lloyd (Seinfeld, Malcolm In The Middle, Desperate Housewives, Spin City), Christa Miller
  • Distribuția: Donald Faison,John C. McGinley,Ken Jenkins,Zach Braff,Sarah Chalke,Judy Reyes,Robert Maschio