Acest program nu este recomandat persoanelor care nu iubesc animalele! Vizionarea acestori gaguri amuzante filmate de reporteri ad-hoc poate da următoarele reacţii: hohote nestăvilite de râs, idei trăznite, dragoste la prima vedere faţă de unele specimene cu un comportament mai puţin obişnuit, şi, cine ştie ce alte reacţii înca neidentificate.

Să nu fii surprins dacă odată cu administrarea acestui medicament puternic împotriva depresiei, încruntării şi altor manifestări mai puţin plăcute sau amiabile, vei constata că există într-adevăr purceluşi care se cred viţei, pisici care pot boxa, câini care merg la pescuit, ponei pe rol de babysitter, hamsteri care participă

la curse etc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Acest tratament nu are efecte secundare sau reacţii adverse periculoase şi administrat pe termen lung poate vindeca definitiv orice urmă de tristeţe sau înversunare.

Pentru rezultate optime tratamentul se adiministrează zilnic, de luni până vineri!