Succesul misiunilor sale împotriva crimei organizate se datorează măstii de clovn!

Agentul Max Zander, alias "Der Clown”, luptă împotriva traficanţilor de droguri, a falsificatorilor, a răpitorilor şi a liderilor mafioţi. Totuşi," Der Clown” nu este o serie clasică poliţistă, toate elementele de acţiune fiind create la un nivel înalt de cinematografie.

Toate poveştile ţin privitorul cu sufletul la gură, tocmai pentru că nu sunt realiste. "Der Clown" este un Robin Hood, în variantă modernă, care lucrează în interesul Binelui şi sfârşeşte întotdeauna prin a-i învinge pe cei răi, chiar dacă metodele folosite de el depăşesc limitele legii.

El este un super-erou în lupta împotriva răufăcătorilor din această lume, iar aventurile lui sunt puţin duse la extrem uneori.

În lupta lor împotriva criminalilor precum Gortz, cel mai mare dealer de droguri din Germania, Zander împreună cu colegii lui, Claudia şi Dobbs, fac pe orice ca să-i oprească. Cel mai mare avantaj al lui Zander este faptul că poartă o mască de clovn şi că poate să-şi ia altă identitate.
Ca şi clovn, el poate face uz de toate metodele neortodoxe pe care poliţia nu le poate folosi pentru a prinde criminalii.

Max a găsit acea mască în timpul cercetărilor după ce a fost ucis cel mai bun prieten al său. Astfel, el a purtat-o prima dată pentru a se răzbuna pe criminali, fără să fie recunoscut. Masca a devenit acum simbolul lui. Deghizat astfel, el foloseşte toate metodele pentru a elimina crima internaţională.
Dar fără prietenii săi, Claudia, reporter şi Dobbs, pilot de elicoptere, Zander nu ar putea reuşi.

Acest serial înfăţişează elemente de cascadorie şi secvenţe pline de acţiune făcute de specialistul Herman Joha şi a echipei sale. Tone de explozibil, pereţi imenşi de foc şi maşini distruse, cascadorii cu elicopterul, toate acestea fac un amestec incendiar. Poveştile incendiare, acţiunea spectaculoasă împletită cu umor stau la baza succesului serialului "Der Clown".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”