Cea mai bună antologie futuristă de la Twilight Zone încoace!

Nominalizat la premiile Emmy şi câştigător al premiilor Saturn, serialul Masters of Sci-Fi a fost realizat cu ajutorul lui Stephen Hawking, fizician englez, teoretician al originii Universului şi unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani. Poveştile sunt ecranizări după autori precum Robert Heinlein& Robert Sheckley, nuvelistul Howard Fast şi Walter Mosley. 

"The Awakening” este primul episod al acestei serii. Regizat de Michael Petroni, după o poveste de Howard Fast, "The Awakening” este povestea unui grup de soldaţi care, în mijlocul luptelor feroce din Bagdad, descoperă un trup care nu aparţine niciunei specii cunoscute de pământeni.

La scurtă vreme după acest incident, pe planeta Pământ apar din ce în ce mai multe creaturi de origine extraterestră, care comunică cu pământenii, forţându-i să aleagă între pacea şi distrugerea totală.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”