Când luminile se închid, iar lumânările parfumate dau lumină fanteziilor tale, dragostea e cea mai fină plăcere care poate fi trăită în doi, în trei, în patru, alături de soţia prietenului tău, amanta soţului şi orice alte persoane pe care imaginaţia ta le poate îmbrăţişa cu senzualitate şi maximă pasiune. În fiecare noapte, de luni până joi, Rebecca Lord, George Ayvas şi Artie Kemper – trei dintre cei mai cunoscuţi regizori de filme erotice din lume, te aşteaptă să deschideţi împreună câte un nou capitol din KAMA SUTRA, noul serial de pe KANAL D care îţi transformă imaginaţia într-un izvor al

fanteziilor, de neoprit!

În distribuţia serialului îi poţi revedea pe Jacklyn Lick, Danny Pape, Shannan Leigh şi Susan Featherly, patru dintre cei mai cunoscuţi actori de filme erotice din SUA, interpretând diverse roluri de la un episod la altul. Fiecare dintre cele 15 scenarii a fost pus pe peliculă de câte un regizor diferit, astfel încât niciun episod să nu semene cu celălalt, iar tu să te poţi bucura de viziuni diferite asupra temelor la care te provoacă producătorii acestui serial.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”