O poveste modernă despre iubirea care-ţi iese în cale atunci când te aştepţi mai puţin şi într-un fel în care nici nu te-ai fi gândit vreodată. O poveste captivantă care îi are ca personaje principale pe membrii familiei Sadoglu, o familie cu un trecut respectabil şi care se bucură de tradiţia succesului în afaceri. Amfitrionul acestei familii este nimeni altul decât Mehmet Fikri Sadoglu, un admirat om de afaceri, care pe lângă abilitatea cu care-şi dirijează investiţiile din diverse industrii, este un adevărat maestru în a găsi modalităţi din cele mai neobişnuite care să-l ajute să-şi ţină unită familia.

Iar lucrurile par să meargă exact aşa cum şi-a dorit bătrânul Sadoglu, până într-o zi însă, când Mehmet, nepotul său favorit, primeşte o lovitură neaşteptată de la viaţă. Un accident de maşină ia viaţa logodnicei sale însărcinate. Din acest moment, întreaga familie asistă neputincioasă cum tânărul Mehmet cade pradă disperării şi alcoolului. Dar cum cineva acolo sus cântăreşte în permanenţă tot ceea ce ni se întâmplă pentru a se asigura că balanţa vieţii e echilibrată, el găseşte în bătrânul Sadoglu un ajutor mai puţin obişnuit, chiar neortodox, ar spune unii.

Mâhnit să privească zi de zi cum tânărul Mehmet se autodistruge, autoritarul bunic decide că singura salvare pentru acesta este căsătoria. Şi cine oare ar putea fi mai potrivită pentru această misiune de iubire salvatoare decât Gumus? Provenită dintr-o familie modestă de lângă Izmir, frumoasa Gumus este, în opinia bunicului Sadoglu, singura femeia capabilă să-i ofere afecţiune sinceră şi atenţia de care Mehmet are atâta nevoie. Copleşit de durere, confuz şi oarecum forţat de împrejurări, Mehmet acceptă să se căsătorească cu Gumus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Dar cum viaţa rezervă fiecărui om lecţii bine alese, depotriva Gumus şi Mehmet vor trebuie să accepte că au de învăţat unul de la celălalt.

Gumus va descoperi că dragostea pe care o femeie o poartă unui bărbat chiar şi încă din adolescentă nu va fi suficientă pentru a câştiga inima acestuia. Mehmet va afla că o iubire frumoasă dar pierdută nu te poate opri să iubeşti din nou şi mai ales, nu te poate împiedica să iubeşti aşa cum n-ai mai făcut-o până atunci. Împreună însă, Gumus şi Mehmet, vor afla ce înseamnă cu adevărat marea iubire.