Un experiment top-secret devine o ameninţare publică la 10. 000 de metri deasupra pământului

Jurnalista Ann Baurer era pe punctul de a muri în timpul unei misiuni din pădurea amazoniană. După ce îşi revine, ea este hotărâtă să descopere cine a atentat la viaţa ei. Ann împreună cu cameramanul Raka călătoresc în junglă pentru a obţine răspunsurile. Jurnalista află de la un trib misterios, Shadow People, că cei care au atacat-o vor să radă după faţa pământului toţi locuitorii acelei regiuni cu ajutorul armelor biologice.




Între timp, un doctor american vrea să facă contrabandă cu câteva specimene de albine pe care vrea să le transporte în Statele Unite. Însă, din cauza unor turbulenţe, valiza în care se aflau aceste albine vii se desface şi acestea scapă. Toţi pasagerii sunt în pericol, iar avionului nu îi e permis să aterizeze. Astfel începe războiul Umanităţii împotriva Naturii... la aproape 10.000 de metri altitudine.

"Flying Virus" ("Virusul ucigaş") este o combinaţie dintre "The Emerald Forest" (1985), "Medicine Man" (1992) şi "Outbreak" (1995) şi chiar dacă bugetul este redus, filmul a reuşit să exploateze o
temă originală în care scenele unde apar albinele sunt rezultatul unei combinaţii între efectele CG (computer generated) şi imagini reale. Dresorii eliberau albinele şi apoi le recuperau cu ajutorul plaselor speciale după ce scenele erau filmate. Albinele care par a fi omorâte de actori nu sunt cele vii. Dresorii le-au folosit, pentru acele scene, pe cele care au murit din cauze naturale.

Când albinele ies din chiuveta băii de avion şi intră în cabina piloţilor, o chiuvetă falsă a fost fabricată pentru ca insectele să se poată acomoda.
Un dresor a stat sub chiuveta falsă ţinând albinele într-o plasă, apoi eliberându-le şi prinzându-le înapoi după ce scena a fost terminată.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”