Pericolul e undeva bine ascuns în adâncuri!

În Rusia, o facţiune rebelă a fostei armate sovietice ocupă o bază de rachete nucleare. Lumea e în pragul dezastrului... Submarinul USS Alabama patrulează apele ruseşti având la bord un arsenal cu care ar putea declanşa un nou război mondial. O dată cu escaladarea crizei, inimaginabilul se produce şi Alabama primeşte ordin să-şi lanseze rachetele nucleare.

În haosul creat, doi ofiţeri de excepţie, căpitanul Frank Ramsay şi secundul sau, Ron Hunter, se luptă pentru a prelua controlul navei.

Momentul adevărului survine când insistenţa lui Hunter de a respecta litera cărţii intră în conflict cu instinctele şi experienţa de combatant ale lui Ramsay.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Echipajul e prins la mijloc în confruntarea celor doi, ezitând între loialitatea faţă de un

căpitan de încredere şi dilema morală pe care o ridică tânărul secund care instigă la revoltă. Dar numai unul singur va avea câştig de cauză în spinoasa problemă a stârnirii valului ucigaş...