Când o tânără senzuală intervine în viaţa unui cuplu, stări precum gelozia, egoismul şi invidia se transformă în pasiuni fierbinţi în faţa cărora cu greu poţi rezista!

Matthew Fling şi Monique Parent, una dintre cele mai cunoscute actriţe de filme erotice din lume, cu aproape 100 de roluri până în prezent, îţi dau întâlnire în VÃPAIA NESTINSÃ 1, filmul de vineri noaptea care îţi frige mintea pe jarul fanteziilor şi dezlănţuie gustul unic al senzaţiilor bine rumenite în focul pasiunii.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Când Paul şi Mia Richardson primesc în gazdă o tânără, cei doi nu se aşteaptă ca acest musafir să aibă vreun impact asupra căsniciei lor.

Lucrurile se complică abia în momentul când relaţia dintre cele două gazde devine tensionată, în timp ce misterioasa musafiră îşi descoperă sexualitatea. Va rezista Paul ispitei? Urmăreşte filmul regizat de Lawrence Unger, în care detaliile fierbinţi îţi vor deschide apetitul pentru un weekend perfect!