Ghicitorile unui psihopat forţează 3 oameni să ducă la bun sfârşit o misiune înainte ca jocul să se termine şi ei să moară!

Riddle Killer este responsabil de moartea fratelui psihologului Jennifer Peter (Justine Waddell). Având şi impulsuri sentimentale, criminalul încearcă să se confeseze unui coleg de facultate, Parson.

Dar Riddle Killer se dovedeşte a fi un adolescent din cartierul lui Parson, pe numele său adevărat Slater (Bill Mosely), care îl teroriza pe Parson şi pe prietena acestuia, Samantha Sheer (Laura Jordan).

"Sam" încearcă să-l ajute pe Parson, ai cărui părinţi au fost omorâţi într-un accident de maşină, folosindu-şi abilităţile de detectiv.

Copilăria şi adolescenţa lui Parson au fost foarte dificile, fiind crescut de mătuşa lui, Belinda (Priscilla Barnes).

Numărul 3, cel al figurilor proeminente din poveste, este legat de numărul de zile în care se desfăşoară toată acţiunea, care devine din ce în ce mai ciudată şi mai plină de suspans.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”