Acţiune şi suspans în cea mai terifiantă călătorie cu trenul!

În filmul din 2003 regizat de Yossi Wein, o bandă de hoţi pune mâna pe o captură de diamante. Capcană sau un simplu ghinion, hoţii sunt prinşi de autorităţi şi trimişi cu trenul către un penitenciar din New Mexico. Un gardian îi ajută să evadeze, iar bandiţii decid să ia ostatici pe toţi călătorii din acest tren. O pradă aparent uşoară pentru nişte hoţi, dar în acelaşi timp extrem de periculoasă pentru toţi, mai ales că, datorită unei defecţiuni, trenul nu poate fi oprit.

Aflaţi într-o situaţie aparent fără scăpare, toţi călătorii din tren îşi pun speranţele în Ryan (Bryan Genesse), singurul călător care îi poate salva. Yossi Wein a insistat ca singurele efecte speciale din acest film să fie puse pe peliculă doar de către cascadori, fără a implica elemente grafice create pe calculator. O garanţie în plus asupra acţiunii din TRENUL TERORII, un film în care fiecare situaţie e neprevăzută, iar salvarea vine fix de unde te aştepţi cel mai puţin.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”