Răzbunarea nu cunoaşte limite!

Pentru Mike Ryan (Gary Daniels), ofiţerul de poliţie de la brigade antidroguri, răzbunarea este o chestiune de viaţă şi de moarte, de îndată ce află că John Grogan (Matt Craven), partenerul lui, a fost ucis cu sânge rece. Cu puţin ajutor din partea frumoasei Jude (Julia Nickson) şi fără să se gândească la consecinţe, Mike se infiltrează în reţeaua criminală care a săvârşit această crimă.

După îndelungi cercetări, Mike descoperă că se află prins între interesele acestei organizaţii şi colegii lui din poliţie, care au pornit deja şi pe urmele lui.

Va reuşi Mike să-şi răzbune defunctul partener? Urmăreşte TIGRUL ALB, filmul în care adevărul şi dreptatea sunt de partea celor mai mari interese din lumea interlopă, iar singura modalitate de a îndrepta lucrurile stă într-un singur exemplu mult prea personal.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”