Ei ştiu cine eşti...

Târziu în noapte, Meghan (Jackie Kreisler) şi Dylan (Shane Elliott), doi tineri aventuroşi, în vârstă de 20 de ani, călătoresc de-a lungul deşertului Nevada.

După ce se opresc la faimosul han "Little A"Le"Inn", în Alamo, pentru a lua o gustare şi după ce barmanul începe să le înşire poveşti ciudate despre cazul Roswell, Meghan şi Dylan încep să observe câteva fenomene ciudate.

După o bună bucată de drum, în mod misterios, cei doi se rătăcesc în deşert, în apropierea zonei 51, unde fenomene şi mai ciudate încep să se petreacă: stafii care pretend că ştiu cine este

Meghan şi indivizi îmbrăcaţi în negru, având ochii strălucitori care le ies în cale.

În momentul în care Meghan găseşte un buncăr ciudat, umplut cu ziare vechi din care au fost decupate articole referitoare la Dr. Niedlander, un om de ştiinţă care a studiat călătoria în timp, în anii "60, iar Dylan începe să se poarte ciudat, ea începe să cerceteze tot ce are legătură cu trecutul ei.





 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”