Un pui de dinozaur învaţă să depăşească obstacolele şi să supravieţuiască într-o lume ostilă

Povestea unui pui de dinozaur pe nume Littlefoot, care se naşte singur, fără fraţi şi este ocrotit şi îngrijit de mama lui împreună cu bunica şi bunicul, fiind singurii ramaşi din turmă din cauza lipsei de hrană din zona în care se aflau.
Mama lui îi povesteşte de un ţinut de vis "Great Valley" unde există hrană din belşug, un ţinut fără prădători, făcându-i un vis la micuţul dinozaur, acela de a ajunge în acel ţinut împreună cu familia lui.

Orfanul porneşte împreună cu bunicii lui, în căutarea legendarei văi Great Valley, dar nu singuri ci împreună cu toate celalalte turme care doresc să ajungă acolo. Pe drum, Littlefoot se împrieteneşte cu alţi patru dinozauri, din specii diferite, Cera un Triceratops, Ducky un Saurolophus, Petrie un Pteranodon,şi Spike un Stegosaurus. Împreună învaţă să depăşească obstacolele şi să supravieţuiască într-o lume ostilă legând prietenii adânci şi având aventuri numeroase...


 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”