Libertatea lui depinde de un adevăr numai de el ştiut şi pentru asta trebuie să plătească!

Un manager de campanie al unui politician descoperă că acesta plănuieşte un complot asupra Guvernului. În acelaşi timp el îşi pune în pericol şi familia şi riscă şi el să fie ucis.

Adversarii politicianului pun la cale un complot menit să-l defăimeze pe Aidan Cardell şi să-l elimine în acelaşi timp. Însă atacatorii greşesc de fiecare dată ţinta, iar Aidan este responsabil de moartea celor din jur. Însă nu va fi redus la tăcere, ci va încerca prin toate mijloacele să spună adevărul.



Intrat într-un proces în care acuzaţiile sunt false, Aidan este somat să răspundă acuzaţiilor de conspiraţie în vederea comiterii unei crime şi trădare la adresa intereselor şi guvernului SUA.

Hăituit de justiţie, managerul hotărăşte ca împreună cu familia sa fugă şi să se pună la adăpost până când se vor descoperi adevăraţii trădători. Însă poliţia şi nu numai este pe urmele lor.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”