Viaţa de adult nu este chiar atât de uşoară…

Steve şi Eric sunt doi tipi care duc o viaţă normală împreună cu soţiile lor într-o suburbie din New Jersey. Fiind născuţi, crescuţi şi educaţi în Garden State, acum ei se apropie de vârsta de 30 de ani şi realizează că lipseşte ceva în viaţa lor.

Nu că viaţă lor nu ar fi exact cum au plănuit-o, ci tocmai asta îi intrigă, că totul e cum s-au aşteptat.

Amândoi, împreună cu soţiile lor, respectiv Ami şi Claire simt că devin oameni în toată firea şi aşteptările sunt pe măsură.

Sau aşa ar trebui să fie pentru că cei 4 au probleme în a se descurca cu acest principiu "de adult", mai ales că Steve primeşte o ofertă de muncă în San Francisco. În sfârşit ceva nou, interesant. Dar va trebui să lase în urmă tot ce cunoaşte în Freehold, deşi ştie că această oportunitate este tot ce-i trebuie.

Claire are o slujbă minunată, prieteni deosebiţi şi o căsnicie fericită. Pentru ea nu ar fi o problemă să se mute în San Francisco, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre Ami. Aici se schimbă povestea.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”