Dragostea se trăieşte în doi. Iar cele mai intense fantezii sunt transformate în realitate atunci când în cuplu mai este loc pentru încă o persoană.

Un al treilea component într-un cuplu trezeşte întotdeauna un intrigant amestec de gelozie, invidie, dragoste şi foarte multă pasiune. Fă cunoştinţă cu Jamie şi Brad, cei doi amorezi pentru care sexul nu mai are niciun fel de secrete. Totul se schimbă de îndată ce în peisajul lor intim apare Serena, o femeie de o frumuseţe rară şi în acelaşi timp o minte diabolică, ce încearcă să o domine pe iubita lui Brad.

Cât rezista Brad tentaţiei de a se implica în relaţia celor două femei? Urmăreşte filmul SEDUCŢII DIVINE, sub regia inegalabilului J.W. McHausen şi fii atent la fiecare detaliu petrecut în acest triunghi amoros pe care personajele interpretate de Bevery Lynne, TJ Cummings şi Roxy Jezel sunt pe cale de a-l contura cu fantezii de o senzualitate nemaiîntâlnită.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”