Tensiunile dintre un tată şi fiul lui cresc dramatic din cauza unei crime cu autor necunoscut.

Traumele pot naşte monştri! Iar când la baza traumelor stau o crimă şi o dragoste neîmplinită, dramele care urmează pot fi extrem de violente! Premiat in 2001 la DVD Exclusive Awards, SECRETE BINE PÃZITE beneficiază de o distribuţie de excepţie: Treat Williams, care a jucat împreună cu Ashton Kutcher şi Cameron Diaz în comedia "Mariaj de Vegas"(2008) şi Linda Hamilton, care a devenit celebră la Hollywood datorită colaborărilor cu Arnold Schwarzenegger, pentru seria "Terminator".

Când vestea unui asasinat intrigă membrii unei comunităţi americane, pentru Will Reed (Treat Williams), marea dilemă o reprezintă fiul său, Seth (Jonathan Jackson), despre care crede că este autorul acestei crime. Fără a prezenta detalii vizuale şocante, regizorul Wayne Powers reuşeşte să te ţină în suspans pe toată durata acestui thriller. În acelaşi timp, Powers îţi alimentează simultan două ipoteze: fie Seth este adevăratul criminal, fie Will Reed are evidente porniri paranoice cu efecte vizibile asupra familiei lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Deşi deţine un rol secundar în SECRETE BINE PÃZITE, Linda Hamilton echilibrează bine tensiunile dintre cele două personaje masculine.

Cunoscut mai mult pentru cariera de scenarist, Wayne Powers sincronizează secvenţele principale din această producţie cu duelul continuu dintre personajele lui Treat Williams şi Jonathan Jackson. Un thriller care merită urmărit şi care îţi prezintă o perspectivă interesantă asupra relaţiei unice dintre un tată şi fiul lui.