Cele mai fierbinţi propuneri vin prin telefon. Iar linia telefonică se încinge de senzualitate, când la celălalt capăt al firului este Kaylani Lei.

 Bine ai venit la linia fierbinte, unde fanteziile sunt comunicate prin telefon, iar senzaţiile se trăiesc pe viu! Misty (Kaylani Lei) este una dintre animatoarele care răspund la numerele fierbinţi, în firma condusă Tamiko, o şefă pe cât de senzuală, pe atât de intransigentă, interpretată de Mika Tan. Deşi lucrează sub reguli foarte stricte, Misty descoperă că anumiţi clienţi fideli plătesc chiar şi câte 10.000 de dolari pentru accesul la serviciile acestei firme, fără ca ea să primească vreun comision.

Fără să stea pe gânduri, Misty hotărăşte să-şi deschidă propria ei linie telefonică cu acces la fantezii fierbinţi. Numai că o astfel de muncă presupune multe sacrificii, dedicare şi compromisuri de o senzualitate extremă. Obligaţii profesionale pe care Misty e gata să le pună în practică!
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire