Razboiul impotriva fortelor intunericului devine o afacere de familie

"Printesa Vampirilor" ("Bloodrayne") este considerat un gen in sine. Este incarcat de actiune, insa nu este un film de actiune, ci mai degraba o aventura. Se regasesc creaturi nemuritoare si mitice cu puteri supranaturale, insa nu poate fi numit un film tipic despre vampiri.


Acest serial intrepatrunde toate genurile: de la poveste de dragoste, aventura, actiune si drama, pana la lupta dintre bine si rau.



Cu o distributie de exceptie, incluzandu-l pe castigatorul unui Oscar, Ben Kingsley, alaturi de Michael Madsen (Species), Michelle Rodriquez, Meatloaf si Kristana Loken (T-3, the Terminatrix), “Printesa Vampirilor” poarta spectatorul spre un alt timp si spatiu in care binele si raul se bat pentru un singur premiu: omenirea. 

In secolul al XVI-lea, in Europa, Lord Kagan (Ben Kingsley) este un rege despotic care detine mai multa putere decat orice om in viata, insa viseaza sa aiba cat mai multa.
Intr-o zi i se vorbeste de existenta a trei talismane magice, care unite ii vor da puteri supranaturale si nemurirea.

Astfel, nimic nu il va opri sa le obtina, insa uita de existenta celor trei frati, Vladimir (Michael Madsen), Katarin (Michelle Rodriguez) si Sebastian (Matt Davis) care vor incerca sa-l impiedice. Ei nu isi pot duce la bun sfarsit misiunea fara ajutorul lui Rayne (Kristanna Loken), o fiinta jumatate om, jumatate vampir. 


Doar ea va putea sa reprime puterile lui Kagan si sa reinstaureze ordinea fireasca a lucrurilor. Insa va porni la distrugerea lui Kagan, stiind ca acesta este tatal ei?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”