O dată ce e programat să ucidă, nu mai poate fi oprit …

Când o scrisoare mai mult decât ciudată ajunge în faţa uşii sale, Jack Ryan (Todd Jensen) îşi dă seama că ceva nu e în regulă.

Temându-se că viaţa fratelui său ar putea fi în pericol, Jack nu stă pe gânduri şi porneşte într-acolo. Fără ca el să bănuiască, Philip a devenit obiectul unui experiment diabolic pus la cale de omul de ştiinţă Joachim Kessel (John Rhys-Davies). În urma acestui experiment, Philip urmează să fie transformat într-un robot programat să ucidă la comandă.

Dacă Jack nu intervine la timp, Philip, şi alţi câţiva ca el, urmează să aibă această soartă şi să fie vânduţi, mai apoi, unui important om de afaceri. Acesta din urmă plănuieşte să-l ucidă pe preşedintele de la St. Keith cu ajutorul acestor cyborgi.

Kessel află că Jack a sosit în Caraibe şi vrea să-l elimine cât mai repede cu putinţă. Jack face cunoştinţă cu Cathy, o frumoasă reporteriţă care doreşte să scrie un articol despre practicile voodoo.
În câteva cuvinte, Jack îi vorbeşte despre temerile sale legate de Philip, iar Cathy, mirosind că de aici s-ar putea naşte un subiect foarte interesant, se oferă să-l ajute să-şi găsească fratele.

Cei doi ajung la morgă unde li se arată câteva cadavre ale căror feţe au fost distruse şi le este teamă că nu cumva unul dintre ele să fie chiar Philip. În urma unor altercaţii avute cu oamenii lui Kessel, Jack îl ucide pe unul dintre ei, iar Cathy este răpită.


Jack află ce s-a întâmplat cu Philip, după ce a fost răpit de Kessel şi, în momentul în care îl găseşte, apelează la bruma de umanitate care i-a mai rămas pentru a-l aduce pe calea cea cea bună. Philip opune rezistenţă şi cei doi fraţi vor duce o luptă pe viaţă şi pe moarte.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”