O poveste de dragoste presărată cu întorsături neaşteptate, oferite de însăşi viaţa!

Un alcoolic trebuie să aleagă între dragoste, viaţă şi sticlă. Tulley (Anthony LaPaglia) se descrie drept un beţiv cu probleme în scris, care după ce a publicat o serie de povestiri, începe să lucreze la un roman.

Romanul s-a dovedit a fi o sarcină mai grea decât şi-a închipuit Tulley şi optează pentru a lucra ca şi copywriter, în publicitate, de unde câştigă mult, dar îşi iroseşte talentul.

Tulley a picat şi în patima băuturii, iar prietenul lui cel mai bun, Levine (Eric Stoltz), devine din ce în ce mai îngrijorat de soarta lui. Într-o noapte, la un bar, Tulley o întâlneşte pe Natalie (Caroleen Feeney), o profesoară care nu prea iubeşte copii şi cu care începe o legătură strict sexuală, devenită apoi o legătură serioasă.

Cu cât Natalie începe să-l cunoască mai bine pe Tulley, cu atât ea descoperă talentul său de scriitor şi îl îndeamnă să se întoarcă la literatură.
Totuşi, când încep să se îndrăgostească, Tulley descoperă că are o problemă şi mai mare decât scrierea romanului-e diagnosticat cu ciroză la ficat şi nu va mai avea mult de trait dacă nu-şi schimbă viaţa.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”