Natura nu poate fi oprită. Când se dezlănţuie, năruie totul în cale!

Capodopera lui Roland Emmerich, "The Day After Tomorrow" este cea care a inaugurat acest gen de film, cunoscut sub denumirea de “Disaster”. În general, micul ecran a reuşit să promoveze acest tip de producţii, iar printre cele mai renumite aflându-se şi "Category 6: Day of Destruction" şi "Category 7: The End of the World".

Ceea ce este într-adevăr interesant la toate aceste filme, incluzând şi producţia "Flood", este că ele se bazează pe un fenomen îngrijorător: schimbările de climă şi încălzirea globală.

Într-adevăr, această problemă este una care implică şi responsabilităţi politice, iar lupta cu natura va reprezenta de acum încolo tema majoră pentru filmele science-fiction, care vor apărea din abundenţă în 2010.

"Flood" reprezintă viziunea britanică asupra acestui gen de filme, mai ales că publicul are ocazia de o revedea pe Joanne Whalley care a lipsit de pe micul ecran o perioadă îndelungată de timp. În "Flood" ea interpretează rolul unei poliţiste inteligente şi curajoase.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”