Teroarea mafiei ruse bântuie New York-ul chiar şi la un deceniu după terminarea Războiului Rece.

La 10 ani de la încheierea Războiului Rece, efectele tensiunilor militare şi politice dintre SUA şi URSS încă îşi mai fac simţită prezenţa. Ray, un poliţist care doar ce terminase de rezolvat un caz de crimă în care un copil fusese ucis, îşi doreşte o perioadă de pauză petrecută în afara New York-ului. Însă ceea ce pare un concediu lipsit de griji, se transformă într-o luptă pentru supravieţuire într-un oraş dominat de mafia rusească, unde intră cine vrea şi scapă cine poate!

Regizorul american este unul dintre puţinii cineaşti care au realizat filme în Canada despre viaţa clasei sociale

de mijloc. Câştigător al unui premiu Genie Awards la categoria ’Cel mai bun scenariu’, pentru filmul ’ Alligator Shoes’ (1981), Clay Borris e recunoscut la Hollywood şi pentru faptul că include rude ale sale în distribuţia filmelor pe care le regizează.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Pentru actorul american

Greg Evigan, personajul din PIONUL este primul destinat unui film de acţiune, după ce filmase pentru serialul ’Al şaptelea cer’, împreună cu Stephen Collins şi Jessica Biel.