Există un fraier la fiecare 3 minute.

Filmul prezintă povestea unui triunghi amoros. Ike (Armand Assante), soţia lui cu numele de scenă Divana (Dagmara Dominczyk) şi Archie (Norman Reedus), cel care ar fi trebuit să o ucidă, dar cade pradă farmecelor ei mult mai repede decât ne-am fi aşteptat.

Atunci când ucigaşul o întâlneşte pe superba femeie condamnată la moarte de propriul soţ, se îndrăgosteşte de ea şi cei doi decid să însceneze moartea ei pentru a-l păcăli pe soţul nerăbdător să audă că a fost eliberat definitiv.



Însă, în condiţii stranii, Divana este omorâtă, iar Archie este prins de poliţie. Când peste un an Archie evadează, are ocazia să descopere nu numai că Divana trăieşte, dar şi că cei doi soţi s-au folosit de el pentru a muşamaliza o crimă mult mai gravă. Încă pradă farmecelor Divanei, Archie, care doreşte iniţial să se răzbune, este convins să îi fie complice într-un jaf care promite să-i schimbe viaţa.
Dar oare mai poate avea încredere în ea?


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”