Doi adolescenţi se confruntă cu o dilemă specifică vârstei: încotro să-şi canalizeze viaţa?

Phil (Peter Facinelli) şi Dennis (Dash Mihok) au reuşit să se angajeze ca vânzători la “Lombardo"s Pizza”. Astfel, filmul se deschide cu cei doi când încearcă să agaţe nişte fete, plictisiţi de toate activităţile pe care le-au întreprins până în acel moment.

Vieţile celor doi se consumă între minciuni şi dorinţa de a face ceva în viaţă. Regizorul Robert De Franco a reuşit să se concentreze asupra celor două planuri, atribuindu-le celor doi protagonişti detalii pline de umor, dar şi de contradicţii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Personajul interpretat de Dash Mihok este cel mai bine definit deoarece se confruntă cu proastele sale obiceiuri şi cu demonii interiori, lăsând să iasă la suprafaţă, foarte modest, semnele maturităţii.



Personajul lui Facinelli este mai glacial, făcând publicul să se întrebe de ce în şcoală a fost considerat atât de ciudat.