Un premiu Oscar, un loc în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare cantitate de explozibili folosită vreodată la filmarea unei producţii cinematografice şi o distribuţie de milioane, din care fac parte Ben Affleck, Josh Hartnett şi Kate Beckinsale fac din PEARL HARBOR un film pe care nu trebuie să-l ratezi, la KANAL D!

Ben Affleck, Josh Hartnett şi Kate Beckinsale îţi dau întâlnire în PEARL HARBOR, unul dintre cele mai dramatice filme ale acestui secol.

Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Cuba Gooding Jr., Jon Voight, Alec Baldwin, Tom Sizemore şi Jennifer Garner reprezintă suita de stele hollywoodiene care te aşteaptă, în acest început de weekend, la KANAL D! PEARL HARBOR, filmul din 2001 care a câştigat un trofeu Oscar la categoria Best Sound Editing şi a fost nominalizat la încă trei categorii ale premiilor Academiei Americane de Film, l-a adus pe americanul Michael Bay în categoria celor mai prestigioşi regizori de

la Hollywood, din istoria cinematografiei.

Fără a avea o poveste amoroasă atât de nuanţată, precum cea din Titanic, filmul lui Michael Bay urmăreşte atacul nipon care a marcat intrarea SUA în Cel De-al Doilea Război Mondial, din punctul de vedere al lui Rafe (Ben Affleck), Danny (Josh Hartnett) şi cel al lui Evelyn (Kate Beckinsale), cei trei prieteni a căror relaţie e pusă la grea încercare de evenimentele petrecute la Pearl Harbor.

Prieteni încă din copilărie, Rafe şi Danny descoperă că sunt îndrăgostiţi de aceeaşi femeie – asistenta interpretată de Kate Beckinsale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Urmărind o paralelă între ostilităţile militare dintre SUA şi Japonia şi dragostea celor doi piloţi faţă de Evelyn, regizorul Michael Bay a

reuşit să facă din acest lungmetraj un adevărat film clasic. O astfel de capodoperă cinematografică a avut la bază şi câteva recorduri notabile. Au fost filmaţi peste 304.000 metri de peliculă, din care filmul propriu-zis a avut doar 6.096 de metri. Cheltuielile de producţie şi promovare înregistrate de PEARL HARBOR echivalează cu valoarea pierderilor înregistrate de guvernul american, în timpul atacului real asupra portului Pearl Harbor. În plus, PEARL HARBOR a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai mare cantitate de explozibili folosită vreodată la filmarea unei producţii cinematografice!