În oceanul adânc, albastru şi misterios, regii sunt rechinii!

În urmă cu zece ani, Jimmy Wagner (Dean Cochran) făcea parte din echipa de scafandri care căuta rămăşiţele unei nave spaniole. Se presupunea că la bordul navei scufundate se aflau diamante, însă blestemate pentru că toţi cei care au încercat să ia această comoară au fost omorâţi de paznicii ei…rechinii. Aceaşi soartă a avut-o şi echipa din care făcea parte Jimmy. Inclusiv tatăl lui a murit ucis de rechini, doar el fiind singurul supravieţuitor.



După acest incident tragic, Jimmy a început să aibe numeroase coşmaruri, însă nu s-a dat în lături de la a păzi plajele de rechinii ucigaşi. Însă o dată cu organizarea unui festival de vară, mai mulţi rechini fac victimă după victimă. Atunci Jimmy se hotărăşte să răzbune, cumva, moartea tatălui său.

“Paradisul Rechinilor”( “Shark Zone”) este presărat cu scene adevărate în care rechinii sunt surprinşi în mediul lor.
Secvenţele au fost luate dintr-un documentar de pe National Geographic, iar regizorul filmului, Danny Lerner, s-a documentat îndelung despre comportamentul rechinilor în contact cu omul. Suspansul este redat în film tot de secvenţele preluate din documentar în care rechinii se învârt în jurul cuştii cu scafandri, pregătiţi să-i devoreze.

Un motiv întemeiat pentru a urmări “Paradisul Rechinilor”, în afară de acţiunea plină de suspans este şi datorită lui Dean Cochran, care interpretează personajul lui Jimmy Wagner.
Actorul dă dovadă pe tot parcursul filmului de şarm şi carismă.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”