“Micul Skater 2” este, de fapt, povestea lui Sammy, un puşti în vârstă de 12 ani care visează să atingă norii.Visul îi este împlinit de o fiinţă misterioasă care îi înzestrează skateboard-ul cu puteri miraculoase.

Împreună cu mama sa, Sammy se mută într-un alt oraş. El încearcă cu disperare să se acomodeze cu noul peisaj, cu oamenii, însă nimeni nu îl bagă în seamă şi se simte marginalizat.

Lucrurile iau o întorsătură când Sammy descoperă că skateboard-ul său are puteri magice şi chiar poate zbura cu el. Dar secretul său este descoperit la scurt timp de către un fabricant de skateboard-uri. Din nefericire pentru Sammy, nu toată lauda şi atenţia obţinute cu ajutorul skateboard-ului zburător are urmări pozitive.

Unii dintre cei mai înfocaţi skateri devin invidioşi şi încearcă să-i fure lui Sammy jucăria cu care a reuşit să-şi câştige prestigiul în rândul copiilor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Chiar şi un om de afaceri, mare colecţionar de antichităţi este pe urmele skateboard-ului.

Rolul lui Sammy este interpretat de Jonathan Osser care, de altfel, adoră să se dea cu skateboard-ul şi în viaţa reală.

Multă aventură, cascadorii din cele mai spectaculoase se petrec în “Micul Skater 2”, aşa că nu rămâne decât să urmăriţi în ce încurcături a intrat Sammy şi skateboard-ul lui fermecat, în ziua marelui concurs.