Nu pierde o comedie romantică despre o femeie care, crezând că deţine toate răspunsurile la întrebările vieţii, descoperă odată cu dragostea că uitase să trăiască!

Amy este o scriitoare tânără şi celebră. Milioane de femei o adoră căci în cărţile ei pot descoperi cum să se simtă împlinite fără ajutorul bărbaţilor. În acelaşi timp bărbaţii o urăsc deoarece Amy susţine cu tărie că dragostea nu există, relaţiile dintre bărbaţi şi femei bazându-se pe alte legi.

Părinţii o îndeamnă să-şi găsească sufletul pereche, prietena ei lezbiană îi face curte, iar majoritatea bărbaţilor cred că are probleme în ceea ce priveşte legăturile intime.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Pentru a rezolva această ecuaţie dificilă, Amy găseşte soluţia perfectă! Se îndrăgosteşte nebuneşte de un bărbat cu reputaţia de mare cuceritor.

Fiind convinsă că dragostea nu există, drept urmare relaţiile nu pot funcţiona, Amy descoperă cu uimire că ceea îi lipsea era marea dragoste.