Două creaturi modificate genetic se luptă pentru dreptul la viaţă

“Watchers Reborn”( “Laboratorul Groazei: Ultima Confruntare”) este a patra adaptare după romanul lui Dean Koontz, “Watchers”. Regizat de John Carl Buechler, filmul ilustrează parcă cel mai bine intenţiile scriitorului.

În urma unui incendiu la un laborator de genetică, o creatură cu înfăţişare humanoidă, numită The Outsider şi un câine modificat genetic, Einstein scapă. Monstrul ucide paznicul, iar moartea lui este investigată de Murphy (Mark Hamill) şi Gus Brody (Gary Collins).

Murphy o întâlneşte pe Grace Hudson (Lisa Wilcox) la locul faptei, neştiind că aceasta este cea care l-a creat pe Outsider. Ea dezvăluie în cele din urmă lui Lem Johnson (Stephen Macht) şi echipei sale de la National Security Agency că Einstein a fost dotat cu o inteligenţă superioară, iar creatura (cu care este legat telepatic) avea să-l urmeze în tăbăra inamică pe timp de război. În acest timp, Murphy găseşte câinele, dar Brody reuşeşte să-l ia acasă, neştiind că Outsider este pe urmele lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Murphy întâlneşte din nou câinele şi devine convins de inteligenţa lui.

El îşi dă seama că Grace este creatorul lui şi cei doi, împreună cu Einstein, fug în munţi la o cabană. Însă pe urmele lor sunt atât Outsider cât şi oamenii lui Johnson care vor să-i ucidă. O ultimă confruntare se va da între cele două creaturi care îşi dispută dreptul la viaţă.