Fii martorul celei mai macabre vânători de oameni, unde paraziţii mutanţi determină soarta unor adolescenţi cu probleme.

Un campus de agrement pentru o gaşcă de adolescenţi cu probleme, amplasată pe malul unui lac, în apropierea unei întinse culturi de marijuana e cadrul perfect pentru un film din prima noapte de după Halloween. Cu o carieră de regizor de producţii thriller şi horror de aproape trei decenii, Tony Randel a folosit acest cadru pentru a pune adolescenţii rebeli din campus faţă în faţă cu o specie de căpuşe care au suferit mutaţii de pe urma pesticidelor utilizate pentru cultura de marijuana.

Pregăteşte-te pentru o noapte de teroare şi suspans alături ce tinerii din campus. Pentru ei, coşmarul e real şi se ascunde în desişul de plante interzise. Pentru tine, foamea paraziţilor dopaţi cu pesticide va duce la o vânătoare de oameni, din care nu va rămâne decât un singur supravieţuitor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"