John Brown se trezeşte în "Inspector Gadget" robotul secolului 21 care luptă împotriva răufăcătorilor

"The Inspector Gadget" reprezintă apogeul unui vis de-al meu începând de acum trei ani” mărturiseşte creatorul şi producătorul filmului, Andy Heyward.

Comedia cu sute de părţi animatronice are la bază personajul animat cu acelaşi nume, "Inspector Gadget" şi prezintă aventurile unui agent de pază naiv, John Brown (Matthew Broderick) a cărui inimă mare este egală cu visele sale iluzorii de a deveni cel mai tare poliţist din lume.

Totuşi nimic nu e imposibil.

Brusc, datorită unor întâmplări neaşteptate, agentul de pază devine candidatul ideal pentru un proiect top secret al omului de ştiinţă plin de farmec, de altfel, Brenda Bradford (Joely Fisher). John Brown devine cobaiul doctorului pe care aplică cercetarea despre robotică, transformându-l într-un om cu abilităţi multiple datorită accesoriilor cu care este dotat.

Folosind o gamă largă de subterfugii pentru a prinde infractorii, neinspiratul Inspector Gadget va trebui acum să-şi pună în aplicare simţul practic pentru a rezolva un caz extrem de complicat.
Din momentul în care pătrunde în lumea întunecată din Riverton City, el nu trebuie doar sa-şi păstreze reputaţia, dar şi să salveze lumea din mâinile ticălosului Claw (Rupert Everett). Şi toate acestea în comedia- acţiune "Inspector Gadget" de la Walt Disney Pictures.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”