Lăsat să moară, el arde de nerăbdare să se răzbune şi să-i răzbune pe cei care au suferit din cauza familiei Ryker.

Un camion goneşte furios prin deşertul Nevada, la bordul căruia se află Matt, Jesse şi Petey Ryker, fii lui Ramsey Ryker, violentul cap al familiei Ryker. Ramsey trebuie să scoată un inel fals din oraşul Inferno, Nevada, terorizat nu doar de famila Ryker, dar şi de Ravers, un grup de dealeri de droguri, condus de Beserko.

Ceva îi atrage atenţia, de la distanţă lui Petey şi îl provoacă să-şi înalte puşca.

Apropiindu-se de ţintă, el îl zăreşte pe Eddie Lomax, lângă camioneta lui stricată. Acesta băuse zdravăn şi încearcă să se sinucidă, însă fraţii Ryker îl bat şi îi fură arma şi camioneta.

Salvat de un colecţionar excentric de motociclete, Eddie se hotărăşte să părăsească oraşul şi să nu se răzbune pe fraţii Ryker.

Însă, pe când se pregătea să cumpere un bilet de autobuz, Eddie se răzgândeşte.

El îşi dă seama că se învinuieşte singur de lucrurile care i se întâmplă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Motivul care l-a determinat pe Eddie să vină în Inferno este să-i dea o scrisoare Rhondei pe care i-o promisese soţul ei, Josh, înainte să moară.

Faptul c-o ajută pe Rhonda, este în mintea lui Eddie o modalitate de a se răzbuna pentru toate relele care se întâmplă în Inferno.