Urmăreşte-i pe Wesley Snipes şi Linda Fiorentino într-o confruntare şocantă, în care cel mai mare fabricant de arme din SUA riscă să fie ţinut în loc doar de un singur trăgător de elită.

Wesley Snipes şi Linda Fiorentino ţi-au pregătit un început de săptămână terifiant, în care soţia celui mai influent fabricant de arme devine ţinta unui trăgător de elită.

În Los Angeles, justiţia se face pe stradă. În intersecţii, în zonele aglomerate, în apropierea centrelor culturale, cu arma la cap, bomba alături şi declaraţii şocante din partea directorului de marketing ale celei mai mari fabrici de arme din SUA. Urmăreşte ÎN VIZORUL MORŢII, o poveste şocantă despre afaceri cu arme, cauze pierdute, răzbunări şi trăgători de elită!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Tulburat

de faptul că fetiţa lui a fost împuşcată de un coleg de şcoală cu o armă fabricată de McCloud Industries, Joe (Wesley Snipes), un trăgător de elită, fost colaborator al CIA decide să-şi facă singur dreptate, ţinându-i ostatici pe Liberty Wallace (Linda Fiorentino) şi amantul ei, actorul Russell Williams (Martin Cummins). Aflată în apropierea unei tonete pline cu bombe şi cu o armă aţintită asupra ei, Liberty este forţată să declare în public toate afacerile ilegale pe care familia ei le-a desfăşurat sub acoperirea McCloud Industries.