O crima ii rascoleste trecutul!
Trupul unei tinere femei este descoperit intr-un sant in padurile din micutul oras californian de coasta, San Benito. SANDRA BULLOCK o interpreteaza pe Cassie Mayweather, detectiv experimentat care se ocupa de omucideri, oarecum ciudat in felul lui, care impreuna cu noul ei partener Sam Kennedy (BEN CHAPLIN) este desemnata sa se ocupe de acest caz.

Cei doi detectivi isi fac drum prin hatisul de probe microscopice, care par sa indice un act intamplator de violenta.
Insa Cassie are impresia ca aceasta crima reprezinta mai mult decat pare a fi in aparenta. Ceva din acest caz ii aminteste de trecutul ei exact intr-un moment in care i se cere sa apara la o audiere intr-o problema mai veche de politie. Aceste evenimente o forteaza pe Cassie sa-si reviziteze trecutul.

Cassie isi pune tot sufletul in rezolvarea misterului. Ea intentioneaza sa se concentreze pe adunarea si analizarea probelor disponibile si sculpteaza meticulos imaginea unui ucigas pe baza putinelor indicii lasate in urma la locul crimei.
Noul ei partener Sam este inteligent si nerabdator. Perseverenta si bunatatea lui completeaza inteligenta ascutita si seriozitatea lui Cassie. El pare a fi fericit sa aiba un asemenea mentor stralucit in Cassie si este dispus sa uite de trecutul ei cu ceilalti colegi din politie.

  • Distribuția: Sandra Bullock,Barbet Schroeder,Ryan Gosling,Ben Chaplin