Pentru cei mici, dar şi pentru părinţi şi bunici am pregătit o comedie amuzantă despre Hubert, câinele care a moştenit titlul de duce fiind înnobilat de însăşi regina Angliei.

Într-un ţinut din Anglia locuia un nobil, ducele Edward Cavendish bucurându-se de dragostea şi prietenia sătenilor din împrejurimi, dar mai ales de afecţiunea ogarului său pe nume Hubert. Bătrânul duce îşi dedicase întreaga viaţă în slujba binelui, ajutându-i de nenumărate ori pe localnici.

Hubert a fost educat în acelaşi spirit, ducele fiind de părere că adevărata nobleţe se câştigă prin fapte, nu prin titlu. De aceea, pe patul de moarte îşi modifică testamentul numindu-l moştenitor pe nimeni altul decât căţelul Hubert.

Aventura lui Hubert acum începe căci trebuie să o convingă pe regina Angliei că este demn de noua lui titulatură, spre disperarea nepotului ducelui care face tot posibilul să atace testamentul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”