Cât de departe aţi merge pentru a comite o crimă?

Raven (Darlena Tejeiro) şi Ashley (Andrea Bogart) sunt două tinere care vin dintr-o excursie, unde au învăţat câteva trucuri legate de alpinism. Pe drum, ele se opresc la singurul bar existent în acea zonă stearpă, pentru a-şi mai trage puţin sufletul, însă nu apucă deoarece mai mulţi motociclişti încep să le agreseze.

Ca prin minune, ele reuşesc să scape furând motocicleta unuia dintre ei. Gaşca de motociclişti îşi dă seamă imediat că a fost fraierită şi începe să le urmărească pe cele două prin deşert, într-o goană nebună pe motociclete.


Între timp, tinerele descoperă o mulţime de bani în cutia de spate a motocicletei. Văzându-se stăpâne pe o comoară atât de însemnată, ele gonesc prin deşert pentru a găsi un motel unde să se adăpostească.

Propietarul singurului motel din deşert, Ned (Joe Goodrich), este de acord să le însoţească până în cel mai apropiat orăşel, dar apar motocicliştii cu o dorinţă arzătoare de a se răzbuna.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”