Liceul nu va mai fi niciodată la fel…

“Gaşca de rebeli”( “Kids in America” )este o comedie inspirată dintr-o poveste adevărată, despre un grup de adolescenţi care se luptă pentru drepturile lor cu o femeie care doreşte să-i priveze de libertate. Directoarea liceului Booker, Weller (Julie Bowen) este ambiţioasă, încăpăţânată, o femeie cu dorinţe de promovare: vrea să candideze pentru un post al şcolii din district.

Determinată să câştige, Weller crede că şansele ei ar creşte dacă activitatea de la Booker ar fi ireproşabilă şi asta o face să limiteze, din ce în ce mai mult, drepturile elevilor, ajungând până la a interveni chiar asupra celui

mai de preţ drept al lor, acela la libera opinie. Alarmat, Holden Donovan (Gregory Smith), unul dintre elevi, îşi convinge colegii să lanseze o campanie împotriva tiraniei lui Weller, o campanie care s-o împiedice să mai candideze.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”