Când moartea ameninţă mările...o singură forţă este pregătită să-i facă faţă!

Cea mai puternică şi mai bine antrenată echipă din lume trebuie să elimine un grup de piraţi moderini, foarte bine organizaţi. Ajunşi în Marea Nordului, pe o platformă petrolieră, locotenentul Bradley împreună cu echipa sa descoperă că aceasta e plină de capcane întinse de piraţi.

Deşi misiunea lor este de maximă precizie, răufăcătorii reuşesc să scape, plănuind să fure un miliard de dolari în aur, de pe o ambarcaţiune de pe Riviera Franceză, după ce zeci de vase americane cu bunuri de preţ au dispărut.



Între timp, într-o misiune paralelă, soţia lui Bradley este ucisă din cauza exploziei provocată chiar de unul dintre colegii lui împotriva piraţilor. Atunci Bradley se adânceşte într-o furie oarbă, iar sufletul său nutreşte acum o dorinţă arzătoare de răzbunare.

Echipa de elită se îndreaptă acum spre Riviera Franceză, unde piraţii vor să-şi instaleze cartierul general. După un număr de lupte corp la corp cu ei, US SEALS reuşesc să-i atragă la baza lor din Kazahstan, pentru lovitura de graţie.





 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”