"Yabba-Dabba-Doo! Flintstones! Meet the Flintstones!”

Familia Flintstone( "The Flinstones") este unul dintre cele mai populare filme, doar ascultând melodia "Flintstones! Meet the Flintstones! They"re the modern Stone Age fa-mi-ly", în mintea fiecărui telespectator apar imaginile cu simpaticii Fred şi Barney.

Ingeniozitatea cu care filmul a fost făcut după desenele animate, face ca telespecatorul să găsească această transpunere originală şi plină de umor, dovadă stând mulţimea premiilor cu care a fost rasplătit. Asemenea peliculei "Popeye", a lui Robert Altman, "The Flintstones" a fost reconstruit meticulous de către regizor şi scenarişti.



Cele două familii, Flintstone şi Rubble au noţiuni foarte clare a ceea ce înseamnă modernitatea, chiar dacă trăiesc în epoca de piatră. Fred şi Barney lucrează la "Slate and Company", o întreprindere care se ocupă cu exploatarea pietrei. Într-o zi, Fred le dă lui Barney şi soţiei lui, Betty, nişte bani pentru ca aceştia să poată adopta un copil.

Când Fred şi Barney dau un test pentru a se hotărî cine va deveni vice preşedintele companiei unde cei doi lucrează, Barney îl ajută pe Fred, inversând testul, deoarece răspunsurile prietenului său nu erau bune.
Astfel, Fred capătă funcţia mult visată, însă nu îşi dă seama că este manipulat de către directorul companiei, Cliff Vandercave, care vrea să-l transforme în ţap ispăşitor.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii