În mijlocul sălbăticiei din Africa, un grup de tineri descoperă că cel mai periculos animal este Omul.

“Zoop in Afrika”(“Exploratori în Africa”) este realizat după un serial de televiziune intitulat “Zoop”. El este urmat de încă două filme din aceeaşi categorie, “Zoop in India” şi “Zoop in South America”.

Protagoniştii filmului sunt câţiva tineri care ar face orice pentru a proteja animalele, dorindu-şi chiar s[ ajungă îngrijitori în cadrul marilor rezervaţii naturale. Personajele interpretate de tinerii actori în devenire sunt bine conturate şi cuprind toată gama de caractere şi stereotipuri, de la blonda proastă la încăpăţânatul arogant.



Misiunea lor este să călătorească până în rezervaţia din Africa de Sud şi să prindă braconierii. Însă lucrurile iau o întorsătură urâtă când avionul în care se află, se prăbuşeşte în mijlocul salbaticiei din Africa. Rătăciţi în junglă, înconjuraţi de şerpi periculoşi şi maimuţe, ei încearcă cu disperare să găsească o cale spre ieşirea din pădure. Dar pe drum descoperă că cel mai periculos animal dintre toate este Omul.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”