Un soţ. Un tată. Un soldat. Un ucigaş

"Time Bomb" este povestea lui Jason, un soldat american al cărui fiu a murit într-un tragic accident, în urma căruia maşina în care se afla, a explodat. De atunci, el s-a retras în sine şi mai mult, o dată ce a fost recrutat pentru a lupta în Iraq. Toate atentatele sinucigaşe cu bombe care au loc aici zilnic, îi aduc aminte constant lui Jason de moartea fiului său.

Un om de ştiinţă care lucrează pentru armată, îl abordează pe Jason, cu speranţa de a proba un nou ser experimental pe el.

Acest ser este de fapt un virus care incendiază automat corpul uman, creând astfel o bombă umană care ar putea fi folosită împotriva sinucigaşilor care plănuiesc alte atentate.

Poate că el a reuşit să supravieţuiască în război, dar întoarcerea acasă se dovedeşte a fi un test foarte dificil pentru Jason, care acum are din ce în ce mai multe probleme. Nesigur dacă a fost infectat cu acest virus, Jason trebuie să descopere care dintre explozii sunt adevărate şi care sunt doar în imaginaţia lui.



 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”